Összes Sport Kihívás

Lehetőséged van az összes sport kihívásban részt venni, és megkapni értük a jutalmakat. Kezdd el minél előbb, és irány a grund!

íveld be

Kosárlabda

Kosárlabda a kedvenc sportod?  Nézd meg a kihívásokat, és teljesítsd őket. Dobj három pontost, zsákolj, zsonglőrködj kicsit. Készíts videókat a mobiloddal. Töltsd fel a Grundkirály Facebook oldalára, és várd a kiérdemelt jutalmad.

pörgesd meg

Gördeszka

A deszkázás a mindened? Akkor vágj bele a kihívások teljesítésébe. Nézd meg a videókat, és próbálj meg minél többet végrehajtani belőlük. Csinálj felvételeket, és küldd el nekünk. Mi pedig küldjük neked az értük járó jutalmakat.

ugrasd fel

Kerékpár

Kedvenced a BMX, és elég ügyesen tudsz vele trükközni? Akkor utánozd le a kihívások videókban szereplő mutatványokat, és vedd fel mobillal. Töltsd fel közösségi oldalunkra és várj. Hamarosan megkapod a jutalmad.

tedd vedd

Labdarúgás

Szeretsz focizni, és elég jól megy a dekázás, kapura lövés? Akkor eljött a Te időd. Vedd fel videóra ahogy megcsinálod a focis kihívásokban látható trükköket. Tedd közzé Facebook oldalunkon, és már megy is érte a jutalom.