Játékszabály

Játék részvételi szabályzat összefoglaló

1. Kattints a videókra és nézd meg, hogy mik a kihívás gyakorlatok. Ha képes vagy megcsinálni őket, akkor vedd fel a mobiltelefonnal. Egyesével töltsd fel a videóidat a saját Facebook oldaladra, majd ezt követően oszd meg a „Grundkirály” Facebook oldalán.

2. A videókat megnézzük, és ha tökéletesen teljesítetted a gyakorlatokat, akkor dőlj hátra és várd, hogy megkapd a jutalmad. Minden hónapban újabb focis trükkök lesznek a kihívások. Az első kihívás sorozat 2022.03.01.-től 2022.12.31.-ig tart.

2./a. Az aktuális felnőtt- és gyerek focis kihívás gyakorlatok beküldési határideje:
VIDEÓ 1 – 2022.12.31.
VIDEÓ 2 – 2022.12.31.
VIDEÓ 3 – 2022.12.31.

2./b. A videókat csak a beküldési határidők napjáig fogadjuk el!

2./c. Minden jutalomhoz kivan írva, hogy hányas számú VIDEÓ kihívás gyakorlatait kell teljesíteni hozzá. A jutalmat csak ezek után lehet megkapni.

3. A kihívások gyakorlatait kizárólag amatőr játékosok teljesíthetik. A játékban felnőtt profi labdarúgók- és freestylerek nem kerülnek jutalmazásra! Minden feltöltött videót leellenőrzünk, és a szabályokat megsértő résztvevőket kizárjuk a játékból.

4. A kihívás gyakorlatokat a bemutató videókban látottak alapján kell végrehajtani. Minimális eltérés megengedett, de a bemutatott gyakorlatok alapjaikban nem térhetnek el az eredetitől.

5. Kizárólag a „Grundkirály” Facebook oldalán megosztott videókat tudjuk elfogadni, természetesen azokat a videókat melyekben a kihívás gyakorlatok teljesítve lettek.

6. A jutalmak átadásához szükséges egyeztetések a Facebook oldalon történnek a Messenger alkalmazás használatával.

7. A jutalmakat a kihívás sorozatot sikeresen teljesítők, a játék vége után 14 napon belül megkapják. A jutalmakat csomagküldő szolgálat szállítja ki.